Tjenester

Våre tjenester

Bygda Bygg AS er en liten og fleksibel tømrerbedrift som er opptatt av å utføre godt håndverk og yte god service for våre kunder. Vi utfører de fleste oppdrag knyttet til tømrerfaget, men kan også være totalentreprise ved hjelp av våre dyktige samarbeidspartnere.

Les gjerne mer om hva vi kan gjøre for deg under, og ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

Nybygg

Bygda Bygg AS kan oppføre komplette og nøkkelferdige bygg – klare til innflytting. Vi er gjerne totalentreprise, og kan ta jobben fra tom tomt til nøkkelferdig hus. Slik slipper du å tenke på noe som helst – vi tar hånd om alt fra A til Å. Det eneste du trenger å tenke på er hvordan du vil at resultatet skal bli.

Tilbygg

Et tilbygg er en utvidelse av en bygnings grunnflate, i motsetning til påbygg der en bygger på eksiterende uten at grunnflaten utvides. Dersom huset begynner å bli trangt, eller du har fått en ny hobby som krever mer plass – Bygda Bygg AS hjelper deg med tilbygg. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer nettopp deg.

Rehabilitering

Bygda Bygg AS tar gjerne dine rehabiliterings- eller oppussingsoppdrag. Vi skifter ut gamle vinduer, dører og bytter kledning. Vi legger også her stor vekt på å levere resultater som står til dine forventninger. Ta kontakt, så kommer vi gjerne på befaring og kartlegger dine behov.

Hvorfor skal du velge en mester?

Bygda Bygg AS er tømrer med mesterbrev. Alt arbeid gjort av en tømrer med mesterbrev bygger på gode håndverkstradisjoner – du kan være trygg på at arbeidet er gjort korrekt og at det holder høy fagmessig kvalitet. Les mer om hvorfor du burde velge en mesterbedrift.

Bydga Bygg er også godkjent for ansvarsrett. Det gir deg som velger oss en ekstra trygghet.

Ta kontakt med oss idag for en hyggelig prat, så finner vi ut hva vi kan gjøre for deg.

Kontakt oss

Telefon: 906 01 882
E-post: even@bygda-bygg.no


Adresse:

Bygda Bygg AS
Solumveien 38
3533 Tyristrand

Om oss

Bygda Bygg er en lokal aktør, som i hovedsak tar oppdrag på Ringerike. Vi er konkurransedyktig på pris, og vårt fokus er kvalitet og gode løsninger. Trenger du en en tømrer som kan sette visjonen din ut i livet, så er vi et trygt og godt valg med lokal forankring.