Om oss

Om Bygda Bygg

Bygda Bygg AS ble etablert i 2005, og ble en mesterbedrift i 2012. I 2014 ble bedriften et AS. Firmaet består av en tømrermester, to lærlinger og en faglært tømrer.

Bygda Bygg har fokus på å være en lokal bedrift. Hos oss får du solid, kortreist kvalitetshåndverk. De fleste av våre oppdrag har vi på Ringerike, og vi ønsker å bidra til at ditt prosjekt blir akkurat slik du ønsker og har drømt om.

Bygda Bygg AS har et godt rykte i markedet, og er kjent for å være fleksible og løsningsorientert. Vi støtter det lokale idrettslaget, og forsøker å være en partner i lokalområdet.

Vi har Ringerike som tilholdssted. Vi gjør alt innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi tar også på oss totalentreprise, sammen med våre gode samarbeidspartnere.

Våre samarbeidspartnere

Våre tjenester

Hvorfor skal du velge en mester?

Bygda Bygg AS er tømrer med mesterbrev. Alt arbeid gjort av en tømrer med mesterbrev bygger på gode håndverkstradisjoner – du kan være trygg på at arbeidet er gjort korrekt og at det holder høy fagmessig kvalitet. Les mer om hvorfor du burde velge en mesterbedrift.

Bydga Bygg er også godkjent for ansvarsrett. Det gir deg som velger oss en ekstra trygghet.

Ta kontakt med oss idag for en hyggelig prat, så finner vi ut hva vi kan gjøre for deg.

Kontakt oss

Telefon: 906 01 882
E-post: even@bygda-bygg.no


Adresse:

Bygda Bygg AS
Solumveien 38
3533 Tyristrand

Om oss

Bygda Bygg er en lokal aktør, som i hovedsak tar oppdrag på Ringerike. Vi er konkurransedyktig på pris, og vårt fokus er kvalitet og gode løsninger. Trenger du en en tømrer som kan sette visjonen din ut i livet, så er vi et trygt og godt valg med lokal forankring.